sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikon tapahtumat

Viikko on mennyt taas yhdessä hujauksessa, tähän viikkoon on mahtunut kyllä paljon kaikenlaista. Olin viimeistä päivää töissä edellisessä työpaikkassani perjantaina ja lauantai kului juhlien Suskun ja hänen miehensä yhteistä taivalta. 
Tein tällä viikolla myös hyviä löytöjä, niin kotiin kuin vaatekaappiin. Täytyyhän uuteen työpaikkaan saada uusi työasu ;) aloitan uudessa työssani jo maanantaina, jaiks!

Haikein fiiliksin lähdin edellisestä työpaikastani. Sain työkavereiltani läksiäislahjaksi kauniin kukan (en muista nimeä taaskaan). Nyt se kaunistaa kotia ja muistuttaa mua mukavasta työpaikasta.


Tässä niitä tämän viikon "löytyjä" tai oikeastaan ainoa oikea löytö on tuo matto. Olen jo aiemmin katsellut tuollaista tähtimattoa eteiseen, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Nyt löysin kodin1:sestä tuon maton ja hintaa oli 20e! Se koristaa kylläkin tällä hetkellä makuuhuonetta eikä eteistä. 
Tuon pikkulaukun ostin itseasiassa jo silloin pari viikkoa sitten, mutta lauantaina se pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön.

Lindexin uuteen Holly&White -mallistoon oli tullut aivan upea paita, pakkohan se oli ostaa uutta työpaikkaa varten.

Tässä vielä "loistava" päivän asu -kuva lauantailta, pikku kiireessä otettu.

Lindex-paita, H&M-housut, Louis Vuitton-laukku


Nyt katsomaan vielä Kosto boksilta ja sitten unten maille, huomenna pitäis olla virkeänä uudessa työssä. Hyvää alkavaa viikkoa!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!