keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

*Inside my handbag*


Innostukseni postauksen tekemiseen on lähtöisin lukemistani blogeista. Monet bloggaajat ovat tehneet samankaltaisia "Inside my handbag" postauksia aikaisemmin, ja mielestäni postaukset ovat olleet erittäin mielenkiintoisia. On hauska nähdä mitä kaikkea se naisen laukku voikaan pitää sisällään. Sanontohan on, että "mitä naisen laukusta ei löydy niin sitä ei tarvita" tai että "nainen kantaa koko omaisuuttaan mukanaan". Postausten myötä nämäkin sanonnat ovat kyllä osoittautuneet hyvin todeksi. 


Laukku; Louis Vuitton Neverfull MM Damier Azur



Mulla arkilaukkuna on usein käytössä LV:n Neverfull. Se on niin kätevä laukku, ettei toista ole. Sinne mahtuu vaikka mitä. Olen sitten menossa töihin tai shoppaileen, mahtuu sinne aina kaikki tarvittava. Vielä tuosta mun laukusta on yksi suurempi koko olemassa. Olen pohtinut, että se voisi olla vielä kätevämpi, kun sinne mahtuisi myös salitavarat mukaan. Kuitenkin olen ollut laukkuuni enemmän kuin tyytyväinen. 


Silmälasit Dior

Laukussa mukana kuljetan silmälasejani. Voimakkuuksia noissa mun silmälaseissa ei ole juurikaan, mutta pienetkin voimakkuudet ovat auttaneet mulla päänsärkyihin. Lasit ovat siis aina mukana, vaikka en niitä ihan joka hetki käytäkkään.

Aurinkolasit Ray-Ban

Aurinkoisia kelejä varten laukustani löytyy aurinkolasit. Ray-Ban on luotto merkkini aurinkolasien suhteen. Joka kevät tulee ostettua uudet ja vanhojakin tulee käytettyä vaihtelun vuoksi aina silloin tällöin. Polaroitu linssi on muuten ihan ehdoton aurinkolaseissa. Nyt vain aurinkoisia kelejä kehiin, kiitos!

Kännykkä iPhone, lompakko Michael Kors, TKL bussikortti, pankkikortti, ajokortti, GoGo salikortti


Laukussani kuljetan lompakkoani, jonka sisälle mahtuu, vaikka mitä. Mieheni on aina ihmetellyt, miten jaksan noin isoa lompakkoa käyttää ja kutsuukin sitä lompakon sijaan laukuksi. Mielestäni Michael Korsin lompakko on hyvin kätevä ja sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Lompakossa säilytän kaikki korttini, bussikortista pankkikorttiin. Harvoin siellä enää kauheasti käteistä löytyy, mutta kortteja on kerääntynyt jo niin palkon, että iso lompakko on hyvin kätevä.
Laukustani ilman muuta löytyy kännykkä. Miten muuten ihminen voikin olla niin avuton, jos unohtaa kännykän esimerkiksi kotiin työpäivän ajaksi. Mä en ainakaan tulisi enää hetkeäkään toimeen ilman kännykkääni. Toinen asia muuten mikä on hauska juttu.. Olen aikaisemmissa puhelimissani suosinut Samsungia, jolla on erittäin hyvät puhelimet. Tällöin kutsuin puhelinta nimeltä kännykkä. Saatuani iPhonen en enää kutsukkaan puhelinta nimeltä kännykkä vaan iPhone. Outoa, mutta totta. Luulen, että sama pätee monen ihmisen kohdalla. Miksi siis iPhone ei olekaan enää vain kännykkä, vaan iPhone? Jaahas, sitä saa miettiä :)

Avaimet; autoon, kotiin, pyörään, postilaatikolle yms.

Avaimet kulkevat aina laukussani, paitsi tietysti niinä päivinä, kun ne ovat unohtuneet kotiin. Tämä on mulle hyvinkin tuttua ja sen vuoksi olemmekin mieheni kanssa ripotelleet vara-avaimia pitkin sukulaisten koteja, jotta pikku unohdukset ei koidu liian hankaliksi. Tykkään ostaa avaimenperiä matkoilta muistoiksi. Hopeinen nalle on New Yorkista ja Eiffel torni ja autonavaimen avaimenperä ovat Pariisista. Harmikseni avaimenperät ovat niin kovassa käytössä, että ne menevät usein rikki. Siinäpä syy siis matkustella enemmän ja hankkia uusia avaimenperiä!

Purkkapussi ja kalenteri +kynät

Mulla on edelleen tapana kantaa tuollaista paperikalenteria mukanani, vaikka kaikki merkinnät lähinnä jo teen kännykän kalenteriin. Vielä ennen iPhonea käytin ahkerasti paperikalenteria, ja silloin en olisi uskonutkaan koskaan siirtyväni sähköiseen kalenteriin. Tässä sitä sitten ollaan. Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Kaiken varalta ja varmistuksena kuitenkin mulla on edelleen paperikalenteri siis käytössä. Sinne on hyvä esimerkiksi merkata työjuttuja, jolloin työasiat pysyy erillään vapaa-ajasta. Laukussani mukana kulkee tietenkin myös aina purukumia. Purkkapussin paikka on ollut laukussani siitä asti, kun olen laukkuja käyttänyt.

monitoimipussukka Guess

Laukkuni sisällön vakkarikalustoon kuuluu myös Guessin monitoimipussukaksi kutsuttu pieni laukku. Pussukan sisältä löytyy vaikka mitä. Siellä säilytän iPodini ja kuulokkeet, kynsiliimaa, pinsetit, ponnareita, pinnejä ja kampa. Tämä pieni pussukka on kaikkea tilpehööriä täynnä. Ne ovat siellä kaiken varalta. Päivittäin sieltä käyn jotain hakemassa, ja yleensä sieltä löytyy juuri se mitä kaipaankin. 

käsivoide Oriflame, huulirasva Oriflame, huulipunat L´oreal & Dior ja harja

Laukkuni pikkutaskussa kulkevat mukanani päivittäin käytössä olevat huulipunani; L´orealin kaksi huulipunaa sävyt 375 & 379 sekä Diorin Rouge Diorin puna 365. Mukana menossa ovat myös Oriflamen käsivoide ja huulirasva sekä iän ikuisen vanha harjani. Siskoni usein kysyy milloin meinaan luopua harjastani, joka on ollut mulla käytössä lapsuudesta saakka. Siskoni mielestä tuo on"vauvaharja", joka ei harjaa kunnolla edes hiuksia. Harjastani en kuitenkaan suostu luopumaan, vaikka se onkin jo melko rähjäinen. 


Tällaisia juttuja löytyy siis mun laukusta. Nyt lähden vauhdilla salille ennen työvuoroa. Ai että muuten reeni on kulkenut hyvin tällä viikolla. Motivaatio on katossa ja voisin asua salilla. Toivottavasti myös muilla sujuu urheilurintamalla hyvin.

Oikein positiivisen energistä keskiviikon jatkoa kaikille!


Susanna



2 kommenttia:

  1. Niinpä mietinkin, et viäkin sä kuljetat tota ihan kauheeta harjaa. Viimeks ku koitin sitä ne piikit on kaikki ilman suojaa ja päähän sattu. Pitää varmaan ostaa sulle synttärilahjaks uus hiusharja . :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harja on mitä parhain.. Älä anna ulkomuodon hämätä:)

      Poista

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!